alt A+ A-


altesza

Tel.: +36 57 505-444

Fax.: +36 57 505-449

Mobil.:

E-mail.: edu-regio@invitel.hu

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt az EDU-RÉGIÓ Szakképzési Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján.

A szakképzés jelenlegi struktúrájának és tartalmának átalakítását célzó törvényi változásoknak megfelelve, 2008 januárjában megalakult az EDU-RÉGIÓ Szakképzési Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., mint Térségi Integrált Szakképző Központ (TISZK).

Alapítói a jászberényi székhelyű Szakképző Oktatási és Szolgáltató Közhasznú Társaság és a debreceni székhelyű XXI. Század Szakképzéséért Alapítvány. Az alapítók által fenntartott iskolák Jászberényben a Terplán Zénó Műszaki és Közgazdasági Szakképző Iskola, Debrecenben a Diószegi Sámuel Közép- és Szakképző Iskola.

A TISZK, azzal a céllal alakult meg, hogy a forrásokkal hatékonyabban gazdálkodó, a munkaerő-piaci keresletre rugalmasan reagáló intézményrendszert hozzon létre. A képzési rendszere igazodjon a piaci igények folyamatos változásához, ezzel hozzájárulva az Észak-alföldi Régióban a foglalkoztatottság növeléséhez.

Honlapunk áttekintést ad az EDU-RÉGIÓ TISZK tevékenységéről, segítséget nyújt a képzések kiválasztásához. Regisztrált tanulóink részére elérhetőséget biztosít a fejlesztés alatt álló e-learning tananyagokhoz. Kézséggel állunk rendelkezésére akár a honlapon megtalálható, akár más, speciális képzési és szolgáltatási igények esetén is.

Bízunk abban, hogy Önt is mielőbb együttműködő partnereink között üdvözölhetjük.

Jászberény, 2009. október. 21.

Balogh Ferenc és Molnár József
ügyvezető igazgatók