alt A+ A-


altesza

Tel.: +36 57 505-444

Fax.: +36 57 505-449

Mobil.:

E-mail.: edu-regio@invitel.huFolynak az építési munkák az EDU-RÉGIÓ jászberényi székhelyén

Jászberény ipari külterületén folynak a munkálatok a Terplán Zénó Műszaki és Közgazdasági Szakképző Iskola Gyakorlati Képző Központjának építési beruházásánál. A tavaly augusztusban kezdődött építkezés a zord idő ellenére is nagy léptekkel halad. A közbeszerzésen az építést elnyert generálkivitelező, a kiskunfélegyházi ELŐSZER Kft. fogja össze és felel a tervszerű előrehaladásért. Ficsor Donát építésvezető tájékoztatása szerint jelenleg közel 40 fő dolgozik a beruházáson, cső-és villanyszerelők, kőművesek, festők, burkolók.

Molnár József, az EDU-RÉGIÓ Nonprofit Kft. egyik ügyvezetője és egyben a TIOP projekt menedzsere elmondta, hogy az épület belső gépészeti, elektromos, burkoló és festő munkái folynak. Az épület külső homlokzata beállványozva vár a külső szigetelés kialakítására. A tereprendezést nagymértékben nehezítette a kemény és csapadékos tél által lefagyott és most olvadásnak indult, felázott talaj. A TIGÁZ és ÉMÁSZ közműszolgáltatóktól várjuk a csatlakozások kiépítését.

Az épület kivitelezési munkáit követően – a szintén közbeszerzéssel kiválasztott szállítók révén – kerülnek majd be az épület gyakorlati csarnokába és a mérő/elemző laborokba a szakképzés eszközei.